Coyote 100% Legale Radarverklikker

Coyote 100% Legale Radarverklikker

COYOTE MINI V2, De enige legale radarverklikker voor snelheidscontroles!

Door het toenemend aantal voertuigen, wegen, signaleringen, files en snelheidscontroles wordt het steeds lastiger om op elk moment de aandacht volledig op de weg houden. Waakzaamheid en naleving van de verkeersregels zijn topprioriteiten geworden. De Mini Coyote is het enige systeem ter wereld dat informatievoorziening en de veiligheid voor bestuurders bevordert.

Met de Mini Coyote krijg je in realtime de volgende info:
> de exacte positie van het voortuig,
> de huidige snelheid van het voortuig,
> de maximum snelheid ter plaatse,
> meldingen over vaste- en mobiele snelheidscontroles,
> waarschuwingen bij gevaar of ongebruikelijke situaties.


Eenvoud
Het unieke van de Mini Coyote is dat het systeem zeer doeltreffend, overzichtelijk en eenvoudig is.
Geen gedoe met ingewikkelde menu’s of updates aan je computer. De Coyote is altijd gebruiksklaar, zoekt zelf zijn informatie en updates en toont deze compact en overzichtelijk in een helder schermpje.

Volledig legaal
De community van Coyote telt meer dan 800.000 gebruikers in Europa. De gebruikers van de Mini Coyote geven realtime (met een druk op de knop) meldingen van gevaar of mobiele snelheidscontroles door aan het systeem. Gekoppeld aan een database met duizenden flitspalen en verkeerssituaties krijgt u als medegebruiker alle relevante info realtime in uw coyote schermpje.
Dit principe maakt de Mini Coyote 100% legaal en bent u toch altijd ‘live’ op de hoogte van alle info over de plek waar u rijdt.

Veilig op weg
Met de Mini Coyote gaat u veilig op weg en rijdt u meer ontspannen. U bent zich beter bewust van uw snelheid en alerter op het verkeer om u heen. U krijgt (mogelijk) meldingen van verkeersongelukken of uitzonderlijke (gevaarlijke) situaties. Coyote werkt samen met haar partners aan alerte en actuele informatie. Toch dient u zich te realiseren dat u als bestuurder als enige verantwoordelijk bent voor uw rijgedrag en zich te houden aan de regels om u heen.

Gebruikskosten
De Mini Coyote is uitermate gebruiksvriendelijk en staat continue in verbinding met telefoon- en satellietverbindingen of u live te voorzien van alle actuele info. Om deze informatie in uw coyote te krijgen betaalt u omgerekend een maandelijks bedrag van 12 euro. Bij aanschaf van uw Mini Coyote krijgt een aantal maanden gratis data gebruik voor de live verbinding. Mocht u geen abonnement nemen dan beschikt u enkel over de vaste informatie (max snelheid en flitspalen) zonder updates en live info.

Installeren Coyote
Plaats met behulp van plakstrip of magneet je Mini Coyote op een handige plek.
Sluit voor stroomvoorziening de Coyote aan op je sigarettenaansteker.
Zet je Mini Coyote aan.....en rijden maar!

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Radar-scherm Mini Coyote V2 bij GeenBekeuring.nl

  Mini Coyote V2

   
    


  De Coyote is compact en geheel compleet en wordt standaard geleverd inclusief 4 maanden abonnement*. Het enige dat u moet doen is 'm in de oplader steken (uw auto-aansteker) en aanzetten. Zo simpel is het!

   

  *3 maanden gratis + 1 maand gratis na aanmelding met actiecode

   


  Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren