Snooper XL Pro 7000 Caravan-, Camper- en Trucknavigatie bij GeenBekeuring.nl

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Product Videos

  • Snooper XL Pro 7000 Caravan-, Camper- en Trucknavigatie

Snooper XL Pro 7000 Caravan-, Camper- en Trucknavigatie

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 619,00
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

7” camper/caravan navigator met kaarten van heel Europa


Levering omvat zuignap, 12/24 volt lader, 220 volt thuislader, TMC antenne, handleiding, flitspaal database CD, SD kaart met Ventura kaartsoftware, mini USB kabel


De Ventura is het 1e navigatiesysteem speciaal voor bezitters van campers en caravans. Inclusief de complete Europese database van ACSI! Plús TMC (verkeersinformatie), Bluetooth (handsfree bellen), mp3 speler en de Snooper Flitspaaldatabase.


De Ventura XL heeft een 7 inch breedbeelddisplay. Dankzij dit grotere scherm heeft u een nog beter zicht op de route. De aanwijzingen worden groter en duidelijker weergegeven, zodat de gesproken instructies en waarschuwingen voor lage bruggen en smalle wegen op de Ventura XL in één opslag worden gezien. Maar de Ventura XL biedt nog veel meer voordelen!


De beste en veiligste route


Voer de afmetingen van uw camper of auto/caravan-combinatie in en de Snooper Ventura wijst u automatisch de beste en veiligste route. Het systeem houdt hierbij rekening met o.a. hellingen, haakse bochten, zijwind, smalle wegen en de hoogte van bruggen en viaducten. Het systeem beschikt verder over TMC (verkeersinformatie), Bluetooth (handsfree bellen), een MP3-speler en de Snooper Flitspaaldatabase.


8600 campings in Europa


Tevens beschikt de Snooper Ventura over de ACSI camping database met daarin alle informatie van maar liefst 8600 campings in 29 Europese landen! Deze campings behoren tot de beste campings van Europa. Selecteer de faciliteiten die u wenst en de Ventura laat u zien welke campings in de buurt aan uw criteria voldoen. Het systeem laat u zelfs foto's zien van de camping die u heeft geselecteerd. U kunt campings selecteren op bijvoorbeeld de aanwezigheid van een zwembad of watersportfaciliteiten. Maar ook of de camping dicht aan zee, meer of rivier moet liggen of in de nabijheid van restaurants. En natuurlijk kunt u ook op prijs selecteren. Wat u ook selecteert de Snooper Ventura brengt u direct naar uw nieuwe bestemming!


TMC Traffic Information


Ventura's TMC informatie voorziet u van alle actuele informatie over vertragingen, files, ongelukken en mobiele snelheidscontroles. TMC waarschuwt u voor alle soorten vertragingen en gevaren, in het algemeen of op uw route specifiek, en geeft aan hoe ver u ervan verwijderd bent. Mocht er een file op uw route onstaan dan kunt u uw Ventura de opdracht geven een efficiente en veilige omleiding te berekenen.


Lane Assist


Dankzij de Lane Assist functie laat het systeem u duidelijk zien welke rijstrook u moet kiezen. Makkelijk en veilig! 


Flitspaaldetectie technologie


De flitspaaldatabase wordt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geupdate. Snooper maakt gebruik van de unieke Enigma database en deze is op elk moment van de dag gratis te downloaden. Elke nieuwe camera wordt binnen 48 uur toegevoegd aan de database.