STINGER LASER-HD + FIBER

STINGER LASER-HD + FIBER

Stinger introduceert een nieuw niveau in laserbescherming: Laser HD.
Nadat we eerder High-Definition RADAR hebben ontwikkeld, is het nu de beurt aan LASER om een HD make-over te krijgen.
Stinger Laser HD vangt en analyseert laser met ernstige precisie en brengt laserbescherming daarmee naar nieuwe hoogten: High-Def hoogten.
En het doet dat met minder hardware op uw auto. Laser HD gebruikt super compacte 'ogen' waar een gemiddelde auto er slechts twee van nodig heeft: één Ontvanger en één Zender.

 Meer gevoeligheid, meer kracht

Stinger Laser HD is sterker dan zijn voorganger, die de Ontvanger en Zender combineerde in één 'oog'. Door nu een alleenstaande Ontvanger alsmede een alleenstaande Zender te bouwen, is de Ontvanger gevoeliger geworden, terwijl de Zender meer kracht heeft gekregen. Daarboven zijn de nieuwe Stinger Laser units voorzien van de nieuwste technologie en hardware van het Stinger Lab, hetgeen in zijn totaliteit heeft geresulteerd in High-Definition laserprestaties.

 

Meer precisie, meer guns

Laser HD ontrafelt de virtuele blauwdruk van een laserstraal, waardoor het de detectie van en bescherming tegen de meest moderne soorten laser mogelijk maakt. Zijn toegenomen accuratesse, gevoeligheid en kracht zorgen ervoor dat Laser HD in een ideale positie is om deze moderne laser units op te sporen en te slim af te zijn.

Minder hardware, meer dekking

Nog iets moois van Laser HD is dat je met een minimum aan hardware op je auto hyper-efficientie bereikt. Stinger Laser HD gebruikt de kleinst mogelijke lasers waarvan je er maar twee nodig hebt om de voor- of achterkant van een gemiddelde auto, zoals een BMW 5 of Audi 6, af te dekken. Eén Ontvanger en één Zender. Sommige grotere auto's zullen er één of twee meer nodig hebben. 

 

Naadloze laser-integratie met uw stinger

Voor optimale bescherming tegen laser is de keuze makkelijk: Stinger Laser. Alleen Stinger Laser integreert naadloos met uw Card, DSI of VIP. Alleen Stinger Laser is simpel te updaten door de gebruiker en daardoor in hoge mate toekomstbestendig. Alleen de hoogstaande techniek van de Stinger Laser biedt geïntegreerde bescherming tegen moderne zij-lasers. En alleen Stinger Laser is elegant klein.

 

 

 

Laser Square

De Laser Square heeft een superstrak design dat vrijwel onzichtbaar wordt bij montage in de grille van uw auto.

 

Laser Fiber: Stinger's unieke zij-laser bescherming

In meer en meer landen zijn er 'zij-lasers' actief*; flitsers die met behulp van haaks op de weg staande lasers snelheidsmetingen uitvoeren. Stinger heeft hier een uniek en zeer slim beschermingssysteem tegen ontwikkeld: Laser Fiber. De kopjes van de Laser Fiber zijn zo groot als speldenknopjes en kunnen daardoor probleemloos op de vereiste positie - lateraal aan de voorkant of achterkant - op de auto worden geplaatst.

Laser Fiber

Alleen Stinger Laser Fiber biedt volledig geïntegreerde zij-laser bescherming, waarbij slecht de tipjes van de glasvezelkabels vrij zicht (naar de kant van de weg) moeten hebben. Volledig discrete plaatsing is dus geen probleem.

 

Klantenservice | Over ons | Stinger functionaliteiten | In De MediaInbouwservice Op Locatie

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Stinger Side Laser Plate - www.GeenBekeuring.nl

  Side Laser Plate LSLP-01

  Laser-plaat aan de zijkant van uw auto als ultieme beveiliging! Lasers: De Stinger Lasers zijn uiterst accurate ontvangst- en zendeenheden die verantwoordelijk zijn voor zowel het bijzonder vroegtijdig opsporen van laser (Safety Signals, Laser Alarmering) - en het doorgeven van de waargenomen informatie aan de Laser Analyzer Box - als ook het verzenden van laser-informatie (Safety Signals, LaserShield®). Afhankelijk van uw smaak en (de vorm van uw) auto zult u kiezen voor de 'Laser Round' dan wel de 'Laser Square' of een combinatie van beide.


  Meer info
 2. Stinger Laser Analyzer Box LAB-02 voor Card/DSI - www.GeenBekeuring.nl

  Stinger Laser-HD Analyzer Box

  Het brein van de Stinger Laser-HD. Alle laser-spectrum analyses vinden plaats in de Laser Analyzer Box: Het decoderen van 'car-to-car' veiligheidssignalen, herkennen van en alarmeren voor laserguns, berekenen van 'laser-pulse' patronen, aansturen van de Lasers, alsmede alle Laser activiteiten perfect laten samenwerken met de gehele Stinger via het Computer Center. 


  Meer info
 3. Stinger Front Laser Square LFLS-01 - www.GeenBekeuring.nl

  STINGER Laser-HD Receiver Square

  De Laser Square heeft een superstrak design dat vrijwel onzichtbaar wordt bij montage in de grille van uw auto.

  U heeft afhankelijk van uw auto meerdere Laser-HD receivers nodig.


  Meer info
 4. Stinger Front Laser Square LFLS-01 - www.GeenBekeuring.nl

  STINGER Laser-HD Transmitter Square

  De Laser Square heeft een superstrak design dat vrijwel onzichtbaar wordt bij montage in de grille van uw auto.

  U heeft afhankelijk van uw auto meerdere Laser-HD receivers nodig, u kunt volstaan met 1 transmitter.


  Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren