STINGER VIP

STINGER VIP

V.I.P. bescherming van Stinger

VERBETERDE BESCHERMING:
LANGERE WAARSCHUWINGSAFSTANDEN OP MODERNE RADARS

De VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven*, omdat dat is waar het telt. Niet om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al meer dan genoeg.

Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de orientatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger's 'patch technology' heeft ons in staat gesteld om de VIP te voorzien van een unieke Multi Polarity High Definition Antenne (MPHD Antenne) die geoptimaliseerd is om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen.

Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde 'low power radars' waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de VIP's nieuwe generatie patch antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verraderlijke opponenten te maximaliseren.

De MPHD Antenne is ontwikkeld voor wereldwijd gebruik en ontvangt X, K en Ka band frequenties.

ONGELOOFLIJK GEBRUIKSGEMAK

De alarmering van de VIP is revolutionair in zijn eenvoud. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, zodat u zich volledig op het rijden kan concentreren.

Heldere kleurcodering zorgt ervoor dat een minimale blik op uw Stinger display voldoet. Duidelijke pictogrammen maken het beeld compleet.

 • Groen betekent te allen tijde 'relax',
 • Oranje 'onderdrukt alarm'
 • Rood 'maximale attentie'.

 

0.0001 GIGAHERTZ NAUWKEURIGHEID

De introductie van de VIP laat u tevens kennis maken met Stinger’s nieuwe generatie 'patch technologie'. De nieuwe Multi Polarity HD antenne voorziet de VIP van de veruit de hoogste accuratesse die ooit beschikbaar is geweest voor flitsbescherming. Stinger's 'standaard' SA antenne blinkt natuurlijk al uit in precisie, maar met een accuratesse van 0.0001 GHz brengt de volledig nieuw ontwikkelde Multi Polarity HD antenne de meetnauwkeurigheid naar het extreme. En niet voor niets, want meer accuratesse betekent minder vals alarm*.

 

PLUG-N-PLAY FUNCTIONALITIES*

RADAR ALARMERING

Waar Radar Alarmering is toegestaan kan uw Stinger snelheidsradars vroegtijdig herkennen. En dankzij de intelligente en voor defensie-toepassingen gebruikte patch antennes ook nog eens met onovertroffen gevoeligheid en nauwkeurigheid.


LASER SHIELD

Indien gewenst kan uw Stinger tevens een onzichtbaar lichtschild opwerpen zodra u door een lasergun beschoten wordt. Een meting wordt op die manier even uitgesteld totdat het schild na enkele seconden automatisch weer verdwijnt.


TRAJECT ALARMERING

In veel landen maakt de politie gebruik van geautomatiseerde systemen om uw gemiddelde snelheid over een vaste afstand te bepalen: trajectcontrole. Omdat veel automobilisten gedurende de kilometers lange trajectcontroles veelal geen idee hebben van hun gemiddeld gereden snelheid, gaan ze er vaak gevaarlijk langzaam rijden en onnodig veel op hun snelheidsmeter kijken. Daarom heeft Stinger Traject Controle Alarmering ontwikkeld: niet alleen krijgt u een signaal bij het naderen en het verlaten van een trajectcontrole, u wordt ook volledig door het traject begeleid. Zodra uw gemiddelde de limiet overschreidt wordt u gewaarschuwd. Op de grafische schermen van de DSI en de VIP wordt bovendien continu uw positie binnen het traject weergegeven, alsmede uw gemiddelde trajectsnelheid en de nog af te leggen afstand to het einde van het traject. Een 'smiley' (goed) of 'huilhoofdje' te hard laat u te allen tijde snel zien hoe u ervoor staat.


SAFETY SIGNALS

Uw Stinger is met techniek uitgerust om al op grote afstand zogeheten SafetySignals te kunnen ontvangen. Deze veiligheidssignalen kunnen bij scholen, wegwerkzaamheden, en hulpdiensten gebruikt worden om u van onveilige verkeerssituaties op de hoogte te stellen. SafetySignals worden in real-time door uw Stinger gedecodeerd en vertaald naar duidelijke en vroegtijdige audio en visuele waarschuwingen.


RIT REGISTRATIE

Als u wilt kan uw Stinger zelfs op professionele wijze uw rittenregistratie bijhouden en moeiteloos overzichten produceren van al u privé en zakelijk gereden ritten.


LASER ALARMERING

De gevoeligheid van Laser Alarmering is enorm: zelfs laser die op een auto voor u wordt 'afgeschoten' kan al worden waargenomen. Stinger Laser is bovendien zo geavanceerd dat het onderscheid kan maken tussen verschillende merken en types laser.


SPOTLIST ALARMERING

Dankzij GPS kan uw Stinger u perfect waarschuwen voor vaste flitslocaties. Dat is veelal een prima alternatief alarmeringssysteem voor gebruik in landen waar Radar Alarmering niet is toegestaan en essentiëel om te kunnen waarschuwen voor installaties die uw snelheid bepalen met behulp van 'lussen' onder het wegdek. De Stinger SpotList, een courante en uitgebreide database met vaste flitslocaties, kunt u met behulp van de Stinger Desktop (Mac/PC) applicatie simpelweg op uw Stinger plaatsen. Vanzelfsprekend kunt met 'een druk op de knop' ook zelf vaste locaties toevoegen of verwijderen.

POLICE CHECK

Niet alle snelheidscontroles worden correct uitgevoerd. Radars kunnen buiten de toegestane frequenties opereren of verkeerd opgesteld staan, meetapparatuur is soms niet meer goed gecalibreerd of heeft geen goedkeuring, en onduidelijke foto's of slordig politie werk kan tot onjuist geregistreerde kentekens leiden. Maar wat als u hierdoor een onjuiste bekeuring krijgt opgestuurd? In het algemeen wordt de kentekenplaathouder schuldig geacht tenzij hij het tegendeel kan bewijzen. PoliceCheck maakt dat bewijs mogelijk. Uw Stinger houdt nauwkeurig bij waar u gereden heeft, waar u mogelijke flitsers bent gepasseerd en wat op die plekken uw hoogst gereden snelheid was. Daarbij registreert uw Stinger de exacte frequentie van alle actieve radars die u bent tegengekomen. Dankzij PoliceCheck kan uw Stinger dus waardevolle assistentie leveren bij het betwisten van een onterechte bekeuring.


CAR-TO-CAR SAFETY SIGNALS

SafetySignals kunnen met behulp van laser zelfs 'car-to-car' waarschuwingen versturen. Een Stinger gebruiker met Laser kan zodoende andere Stinger gebruikers waarschuwen door een SafetySignal te initiëren of door te geven. Bij hard op de rem trappen wordt er bijvoorbeeld direct een "Hard remmend verkeer" waarschuwing gegenereerd bij andere Stinger gebruikers in de omgeving.

* FUNCTIONALITEITEN ALLEEN BESCHIKBAAR WAAR TOEGESTAAN


Belangrijkste V.I.P. voordelen


Baanbrekende accuratesse

• ongekend stil
• bestand tegen zelfs de meest moderne flitsapparatuur

Ongelooflijk gebruiksgemak
• kleurcodering
• pictogrammen

Simpele pictogrammen en heldere kleurcodering
• Groen voor 'Relax'
• Oranje voor 'Onderdrukt Alarm'
• Rood voor 'Opperste Paraatheid'

Beschikbare V.I.P. pakketten
GPS-only € 1.299
GPS / MPHD antenne € 2.330
GPS / MPHD antenne / Laser € 2.690

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. STINGER V.I.P. bij GeenBekeuring.nl

  STINGER VIP GPS RADAR-HD

  STINGER VIP GPS + HD Antenne voor radarbescherming tegen onder andere de MultaRadar.

  INCLUSIEF INBOUW OP LOCATIE NEDERLAND!

   

  FINANCIERINGS-ACTIE: VIP + INBOUW OP LOCATIE IN 24 MAANDEN VOOR € 110,- PER MAAND


  Meer info
 2. STINGER V.I.P. bij GeenBekeuring.nl

  STINGER VIP GPS RADAR-HD LASER-HD

  STINGER VIP GPS + HD Antenne voor radarbescherming tegen onder andere de MultaRadar + laserbescherming LASER-HD

  INCLUSIEF INBOUW OP LOCATIE NEDERLAND!

   

  FINANCIERINGS-ACTIE: VIP RADAR-HD LASER-HD + INBOUW OP LOCATIE IN 24 MAANDEN VOOR € 130,- PER MAAND


  Meer info
 3. STINGER V.I.P. bij GeenBekeuring.nl

  STINGER VIP GPS-Only

  STINGER VIP GPS-only versie zonder radardetectie

  INBOUW OP LOCATIE HEEL NEDERLAND meerprijs € 150,-


  Meer info
 4. STINGER V.I.P. bij GeenBekeuring.nl

  STINGER VIP-XL GPS RADAR-HD

  STINGER VIP GPS + HD-Antenne voor radarbescherming tegen onder andere de MultaRadar.

  De VIP XL beschikt over een nog groter beeldscherm.

  INCLUSIEF INBOUW OP LOCATIE NEDERLAND!

   

  FINANCIERINGS-ACTIE: VIP- RADAR-HD LASER-HD + INBOUW OP LOCATIE IN 24 MAANDEN VOOR € 115,- PER MAAND


  Meer info
 5. STINGER V.I.P. bij GeenBekeuring.nl

  STINGER VIP-XL GPS RADAR-HD LASER-HD

  STINGER VIP-XL GPS + HD-Antenne voor radarbescherming tegen onder andere de MultaRadar + laserbescherming LASAER-HD.

  De VIP XL beschikt over een nog groter beeldscherm.

  INCLUSIEF INBOUW OP LOCATIE NEDERLAND!

   

  FINANCIERINGS-ACTIE: VIP-XL RADAR-HD LASER-HD + INBOUW OP LOCATIE IN 24 MAANDEN VOOR € 135,- PER MAAND


  Meer info
 6. STINGER V.I.P. bij GeenBekeuring.nl

  STINGER VIP-XL GPS-Only

  STINGER VIP-XL GPS-only versie zonder radardetectie.

  De VIP-XL beschikt over een nog groter display.

  INBOUW OP LOCATIE HEEL NEDERLAND meerprijs € 150,-


  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren